Био Леща Червена, 500g, Био Класа
Био Боб Мунг, 500g, Био Класа
Био Боб Адзуки, Био Класа, 500 g
Био Соя, 500g, Био Класа
Био Нахут, 500g, Био Класа
Червената леща е с по-крехки зърна от кафявата леща и е популярен продукт в индийската кухня. Източник на белтъци, фибри и фолиева киселина, с ниско съдържание на въглехидрати.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА: Сварява се за 10-15 минути и лесно се разпада. Подходяща за супи, крем супи и яхнии.
СЪХРАНЕНИЕ: На сухо и прохладно място при стайна температура.
ХРАНИТЕЛНИ СТОЙНОСТИ ЗА 100 G
Енергийна стойност (Kcal) | 396 |
Мазнини (g) | 0.0 |
от които наситени мастни киселини (g) | 0.0 |
Въглехидрати (g) | 68.6 |
от които захари (g) | 0.0 |
Влакнини (g) | 15.0 |
Белтъчини (g) | 22.8 |
Сол (g) | 0.02 |
ПРОИЗХОД: Турция
ХРАНИТЕЛНИ СТОЙНОСТИ ЗА 100 Гр.
Енергийна стойност в KJ: | 1674 kj |
---|---|
Енергийна стойност в kcal: | 396 kcal |
Въглехидрати: | 69 g |
Влакнини: | 15 g |
Протеини: | 23 g |
Сол: | 0,02 g |