Био Микс за Десерт My Lemon Cake, 450g, BioVegan

Бранд : Bio Vegan
  В наличност   Референция: 15782
- 0 % 8.75 лв. 0.00 лв.
Разфасовка:

Поръчки по телефон от 9:00 ч. до 17:00 ч.


Код на продукта - 15782 , Телефон - 0896 677 199

Ако животът ви поднесе лимони, превърнете ги в торта! С био сместа за печене My Lemon Cake можете лесно да приготвите пухкави лимонови сладки или мъфини с бъркане на лъжица. Благодарение на истинската лимонова кора, лимоновата торта придобива допълнителен плодов вкус и е покрита с допълнителна лимонова глазура. Лимоновият кейк е не само био, веган и без глутен, но и неутрален по отношение на климата! 

Опаковаката съдържа 440g смес за десерт и 60g смес за лимонова глазура.

Съставки:

Смес за печене:  Оризово брашно*,Сурова тръстикова захар*,Царевично нишесте*, Царевично брашно*, Брашно от сладка лупина*, 1,3% лимонов сок на прах*, 0,4% лимонова кора*,0,1% лимоново масло*,сол, Набухвател: сода бикарбонат; Сгъстител: гума от рожков*, Окислител: калиев тартарат; Емулгатор: лецитин*(слънчоглед*)

Лимонена глазура: пудра захар*, 0,1% лимоново масло*.


*Съставки от биологично земеделие

*Алергени в удебелен шрифт

Начин на проготвяне:

Необходими продукти:

  • 300мл. соева напитка
  • 100г. мек маргарин
  • 1 супена лъжица (15 мл) вода или лимонов сок за глазурата
  • форма за печене (20-25см)
  • миксер

1. Загрейте фурната до 180°C с циркулация на въздуха или горна/долна топлина и намажете обилно с олио тавата за хляб.

2. Смесете сместа за печене със соевата напитка и маргарина в купа и разбъркайте всичко за кратко с миксера на ниска скорост. Продължете на висока скорост, докато получите гладко тесто (около 2 минути). Изсипете тестото във формата за хляб и загладете.

3. Печете лимоновия сладкиш на най-долната решетка за около 50 минути при 180°C на вентилатор или 60 минути при 180°C  - програма за горно/долно. В края на времето за печене, тествайте с клечка за зъби: ако тестото все още залепва за клечката, когато го поставите в средата на тортата, печете още 5 минути, преди да тествате отново.

4. Оставете тортата да престои 15 минути във формата върху решетка, след което внимателно я извадете.

5. Глазура: разбъркайте прахообразната глазура с 1 супена лъжица вода или лимонов сок и залейте върху тортата, когато е още топла. Оставете да изстине напълно върху решетката.

Забележка: Можете да приготвите лимоновия сладкиш и с друга растителна напитка, но имайте предвид, че консистенцията може да е малко по-различна. Затова препоръчваме соева напитка за приготвянето на лимонов кейк.

Страна на произход: Германия

ХРАНИТЕЛНИ СТОЙНОСТИ ЗА 100 Гр.
Енергийна стойност в KJ: 1425 kj
Енергийна стойност в kcal: 339 kcal
Мазнини: 11 g
от които наситени мастни киселини: 5.1 g
Въглехидрати: 57 g
от които Захари: 30 g
Влакнини: 1.2 g
Протеини: 2.3 g
Сол: 0.46 g
0
Оценки
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Ревюта на клиенти

Добавете Коментар

За поръчка над 89лв.
Безплатна доставка
За поръчки от 69 до 89 лв.
До офис на Еконт и Спиди: 2.99 лв
До личен адрес: 3.99 лв.
За поръчки до 69 лв.
До офис на Еконт и Спиди: 4.99 лв.
До личен адрес: 5.99 лв.
;