Мед от Манука MGO 600+ NUI, 250g

Бранд : NUI
  В наличност   Референция: 13787
- 0 % 124.89 лв. 0.00 лв.
Разфасовка:
Добави бележка към продукта

Поръчки по телефон от 9:00 ч. до 17:00 ч.


Код на продукта - 13787 , Телефон - 0896 677 199

Манука медът се приема за цялостно укрепване на имунитета и е мощно природно оръжие срещу инфекции. Nui Манука мед е грижа за цялото семейство при простуда и кашлица, възпалено гърло и синузит, храносмилателни проблеми и колит, гастрит и киселини в стомаха, хеликобактер пилори и стафилококови инфекции, безсъние, увеличава енерията и помага за възстановяване на кожата при изгаряния и рани.

Това е уникален вид мед, който се добива единствено и само в Нова Зеландия от местния храст Манука. Определян е като новата суперхрана, със заслужено висока репутация, защото притежава клинично доказани мощни антибактериални, противовъзпалителни и противогъбични свойства, а бактериите не развиват резистентност към него. 

Aвтентичният Манука мед е уникален с това, че съдържа редкия органичен компонент Метилглиоксал (MGO) във високоефективна концентрация, на която се дължи до 100 пъти по-силното му антибактериално действие в сравнение с друг вид мед. Той е тъмен на цвят и има гъста консистенция като карамел, напълно необработен и в суров вид, за да се запазят и най-крехките му ценни съставки. 

Реалното съдържание на Метилглиоксал (MGO) в партидите  значително надвишава категорията MGO , посочена на етикета.  Това очевидно дава много по-голяма стойност на крайния потребител!  По-високият MGO рейтинг се дължи на факта, че в процеса на бутилиране не се смесва меда с по-нисък фактор манука или друг вид мед, а  меда се предлага в сурово състояние, без  обработка, точно както се събира от кошерите. Партида MGO 250+ реално съдържа MGO 271+

 

 

Оригиналният Манука мед, произведен и пакетиран в Нова Зеландия, е изключително богат на редица витамини и минерали като: Калций - Витамини от групата В-6, Мед, Тиамин, Желязо, Ниацин, Магнезий, Рибофлавин, Манган, Пантотенова киселина, Фосфор, Аминокиселина, Цинк, Калий, Натрий.

 

Важно е да се знае, че концентрацията на всички тези витамини и минерали е четири пъти по-голяма, отколкото в обикновения мед.

  • Напълно необработен и в суров вид, без примеси, за да се запазят и най-крехките му ценни съставки.
  • Произведен, пакетиран и сертифициран в независима лаборатория за качeство, чистота и автентичност на всяка отделна партида.
  • Всички продукти се етикетират по глобалния стандарт MGO, който отчита действителните резултати и съдържание на Метилглиоксал в меда (mg/kg). Общото правило е - колкото по-висок  е MGO номера, толкова по-висока е концентрацията на  Метилглиоксал, съответно толкова по-голяма е антибактериалната активност на меда и ефект върху човешкото тяло.
  • NUI Манука мед е с цвят на маслен карамел, с плътна текстура, с деликатно завършващ сладко-горчив привкус, изключително деликатесен и много полезен.

 

Състав:  100% чист новозеландски мед от манука

Начин на употреба: Препоръчителен дневен прием 10 гр. или 1 чаена лъжичка.

Не е подходящ за деца на възраст под 1 година!

Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното и рационално хранене. 

Най-добро съхранение: при температури под 20°C.

0
Оценки
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Ревюта на клиенти

Добавете Коментар

За поръчка над 89лв.
Безплатна доставка
За поръчки от 69 до 89 лв.
До офис на Еконт и Спиди: 2.99 лв
До личен адрес: 3.99 лв.
За поръчки до 69 лв.
До офис на Еконт и Спиди: 4.99 лв.
До личен адрес: 5.99 лв.