Био Кокосово Масло, без аромат, Dragon Superfoods, 1l
Био Гхий, Био Класа, 450g
Гхий, Sri Sri Superfoods, 450g
Био Гхий, Био Класа, 900g
Как се премахва ароматът на кокосовото масло?
Кокосово масло без аромат се произвежда като маслото преминава през процес на леко затопляне на пара, с цел да се запазят максимално ценните му хранителни качества. По този начин се отстраняват само ароматът и вкусът на маслото, без то да бъде избелвано или рафинирано.
За какво се използва кокосовото масло без аромат?
Кокосовото масло е естествено наситена мазнина и не съдържа трансмазнини. То е устойчиво на висока температура, с неутрален вкус, идеално за кулинарни цели, с приложение както в сладкарството, така и в приготвянето на солени ястия. Обезмирисеното кокосово масло е чудесен избор за мазнина за печене и пържене.
Био кокосово масло без аромат е в твърдо състояние под 20°С и се втечнява над 25°С.
Съставки: 100% кокосово масло* без аромат
*био сертифициран продукт
Произход: Нидерландия
ХРАНИТЕЛНИ СТОЙНОСТИ ЗА 100 Гр.
Енергийна стойност в KJ: | 3663 kj |
---|---|
Енергийна стойност в kcal: | 891 kcal |
Мазнини: | 99 g |
от които наситени мастни киселини: | 91 g |